Ei hitto.. nyt en tiä et voiko tää olla totta.. Voiko noin kahdessa kuukaudessa hävitä viis senttiä vyötäröltä?

Siis siellä kuntotestissä syyskuun alussa tehtiin vyötärön mittaus ja tulos oli 78 cm. Tänä aamuna sitten aikani kuluks mittasin ja tulos oli 73 cm. Ja mittasin vielä toisen kerran oikein peilin edessä että varmasti mittaan oikeesta kohtaa ja silti 73 cm. Ja itseasiassa viimeks kesällä mittasin reidet ja lantion.. Ja niistäkin on hävinny viis senttiä?!!? eli reidet oli jotain 68cm ja nyt on 63cm ja lantio oli 108 cm kun nyt on 103 cm.

Hassuinta on se, että kesällä fillaroin pari kuukautta töihin ja mittailin ja tuskailin et mitään hyötyä ole polkea 20 kilsaa päivässä. Kun mitään muutosta ei tapahtunu. Ja nyt yhtäkkiä onkin hävinny viis senttiä. Mittaamaan innnostuin tänä aamuna kun oon ihmetelly et miks farkut tuntuu niin älyttömän löysältä niin nopeesti. Eli kun ne vetää jalkaa ne on ihan hyvät mut kun kerran istuu niin saman tien lököttää. Kyllähän farkut venyy tietty, mut ei nää nyt ennen ole noin nopeesti lösähtäny päällä.

Puntarilla paino ei kyllä ole tippunu piirunvertaa. Eli edeleen näyttää jotain 76 kiloa. Tai no, viime perjantaina salilta lähtiessä kävin puntarilla mutta sillon tosiaan oli kasa vaatteita päällä. Eli ihan tarkkaa painoa en osaa sanoa. Pitäs muistaa joku kerta käydä kuntosalivermeet päällä siinä puntarilla niin tulis ehkä vähän tarkempi paino.

Ehkä tää nyt on sen tulosta, että oon jaksanu kesän fillaroida ja nyt syksyllä käydä ahkerasti ainakin kolme kertaa hikoilemassa. Siihen päälle sitten vielä parit venyttelytunnit. Kyllähän mä tota syömistäkin oon yrittäny tarkkailla. Etten vetäis ihan mitä sattuu ja pyrkisin hyvään ravintoon. Mut hitsi, nyt on kyllä hyvä päivä :)