Nyt on jo iskeny kirjottamisväsymyskin. En vaan jaksanu eilen enkä toissapäivänä kirjotella tänne mitään. Viikonlopun olinkin kokonaan konekarussa. Eli vaikka ois periaatteessa ollu tietokone käytettävissä niin en kyseistä rakkinetta avannutkaan. Ja hyvää teki. Tuli puuhattua sit kaikkee muuta kun ei tarvinnu koneella istua.  Mutta.. se ruokapolitiikka... Varmaan edes muista mitä kaikkee on tullu syötyä...

Perjantaina perinteinen puuro ja kuppi kahvia aamulla. Päivällä pekoni-pastaa. Ja siinä oli selkeesti laktoosia kun illalla oli maha vähän kipiä. Mitään välipaloja en tainnu syödä ja seuraavan kerran vasta sit matkalla kotokotoon söin lohi-ruisleivän. Hyvää oli. Niin ja kupillisen teetä. Illalla sit kai pari voikkaria ja siinä se.

Lauantaina söin pari voikkaria ja kupin teetä ja puol kuppia kahvia. Sit päivä menikin isoveljen kanssa kaupungilla shoppaillessa. Se tartti uusia vaatteita ja makutuomaria niin siinähän mä sit juoksin sen perässä. Ja osasin kerralla valkata sopivan kokoset farkut sille. Noh, ihan vahinko kyllä mut eipä tarvinnu sen jälkeen sovitella turhaan kun tuumakoko selvis yhdellä kertaa. Sit kun palattiin kotiin söin pari palaa pitsaa. Ei siinä jaksanu alkaa ajatteleen mitään kokkaamista niin haettiin pitsa. Mutta siis söin vaan pari slaissia, en koko pitsaa. Ja sit iltapäivällä uudelleen kaupungille. Tällä kertaa pikkuveljen ja sen perheen kanssa. Tarkotus oli löytää isoveljelle joululahja, mut se sit meni vähän mönkään. Tai toisaalta keksittiin kyllä sit et ostettiin sellanen lämmitettävä kauratyyny ja sit pitäs vielä kipukoukku hankkia. Sillä kun on aina niskat jumissa kun ajaa työkseen autoa päivät pitkät. Mut joo, illalla söin vähän jauhelihakeittoa ja leipää. Eli siinä lauantain eväät.

Sunnuntai alko leivällä ja teellä. Päivällä vietin pari tuntia ulkona haravoimassa lehtiä tihkusateessa. Teki tosi hyvää. Kun en ollu pahemmin ulkoillu. Sit samalla paistoin äiskän ostamaan possunpaistia uunissa. Eli ruokana oli siis possunpaistia ja pottuja. Illalla sit vielä pala suklaakakkua ja kuppi kahvia. Ja pulla ja pieni keksi.. Isänpäivä kun oli. Ja kummitytön kanssa tuli touhuttua.

Maanantaina (lomapäivä) alotin aamun taas voikkareilla ja teellä. Sit lounasaikaan paistoin kolme kananmunaa ennen kun menin kampaajalle. Sit kampaajalta suoraan pikkuveljelle touhuamaan kummitytön kanssa. Siellä sit söin pullan kahffen kanssa. Kummitytön kanssa töhötin koko päivän ja tuli syötyä vähän jauhelihakeittoa. Sit illalla kävin kaverilla kahvittelemassa ja tietty sillä oli kakkua. Noh, sitähän piti syödä kans. Ja vielä taisin pari näkkärinpalasta syödä saunan jälkeen ennen nukkumaan menoa.

Ai niin, unohdin et kyllähän mä la iltana söin vielä palan juustokakkua. Ihan ihanaa kaakkua. Kun käytiin tuttujen luona kahvilla. Pitääkin muistaa pyytää ohje siihen kakkuun...

Ja sit tiistaina söin aamulla leipää ja kupin teetä. Töihin kun pääsin niin kupin kahvia ja lounaaksi Via-valmisruokaa, jotain härkäpataa ja jugurtin. Välipalana sit satsumia. Illalla oli tietty hirvee nälkä ja sulatin pakkasesta hirvenlihakastiketta ja keitin lisukkeeks riisi-ohra-sekotusta. Ja sorruin syömään karkkia. Vaikka ne ei edes ollu hyviä.

Eilen keskiviikkona söin aamulla puuroa ja kupin kahvia. Päivällä pitsaa!! Hyi mua. Mut en ees syöny kaikkee. Onnistuin valitseen aika tulisen pitsan joten se alko sit tökkiä. Noh, yhtä slaissia vajaan pitsan... Iltapäivällä söin satsumia ja illalla pari voikkaria joihin laitoin päälle hirvenlihaa kastikkeesta. Ja lasin rasvatonta maitoa. Ja taas sorruin syömään niitä pahoja karkkeja.

Ja kuntoilupuolihan on ollu ihan alamaissa tässä viime aikoina. Perjantaina alkaa taas uus elämä. Ja ens viikon yritän taas pitää kasvissosekeittokuurin. Ihan vaan siks et testaan et kuin se vaikuttaa vatsan toimintaan. kun tuntuu et mulla on nyt koko ajan noita suolistokramppeja. Yöks saa ottaa litalginin ettei tartte herätä kipuiluun... Pah... ja oon unohtanu varata sen soittoajan lekurilta.. Pahus.. Soitampa siis saman tien...