Siis viikonloppuna. Nimittäin väsäsin eilen piparkakkutaikinan ja huomenna pitäs leipoa pari piparkakkutaloa. En mä niistä piparkakuista juurikaan välitä mut se taikina on mun surma :) Eli vedän raakaa piparkakkutaikinaa ihan onnessani ja sinne humahtaa sit kaikki mahdollinen mukaterveellinen elämä :)

Mutta siis.. Eilen taas söin :) Aamulla perus puuro ja kuppi kahvia, päivällä salaatti-tomaatti-kurkku-tonnikalavedessä salaatti ja ruisleipäpala cheddar-tuorejuustolla. Välipalana pari ruisleipäpalaa cheddartuorejuusto-kurkku-salaatti päällisellä. Illalla kun pääsin kotiin söin rasiallisen miniluumutomaatteja ja sitten innostuin touhuamaan noiden taikinoiden sun muiden kanssa ja niinhän siinä sitten kävi, että vartin yli 10 hoksasin etten ole syönyt mitään ja nälkä oli. Eli tein sitten kahden munan munakkaan johon lurautin tomaattipyreetä ja homejuustoa. Siihen lisäksi kupillinen Rooibos-teetä. Ja sitten uni maittokin mukavasti.

Tänään jo taitaa mennä tää ruokavalio vähän mitenkuten.. Kun töiden jälkeen pitäs nähdä kaveria syöpöttelyn ja juopotelun merkeissä. Mutta toisaalta taas aamun alotin puurolla ja päiväks on samaa salaattipöperöö kuin eilen. Eli jos päivän keveellä sit tasottaa illan mässäilyä :)