Kyllä liha on heikko... En aamulla jaksanut alkaa väkertämään puuroa vaan otin mukaan jugurtin ja kasan satsumia. Että kyllähän niillä yhden aamun pärjää. Noh, enpä ajatellut, että meillä lähtee töistä yksi lomailemaan ja toi tietysti ihania tuoreita voisilmäpullia lomalleläksijäisiksi.  Ja tietysti sorruin. Totta kai piti mennä syömään se ihanan pehmoinen tuore naminami pulla... Enkä edes tiedä minkä takia. Mä olen tällä viikolla syöny kaiken maailman makeita (vaikka vähemmän kun aiemmin) vaikkei oikeestaan edes ole tehny mieli mitään. Toisaalta määrät on ollu paljon pienempiä kuin mitä oli ennen tota lekurin kehotusta jättää makeet pois. Sillon saatoin joka ilta syödä suklaata ja karkkeja ja ties mitä. Mutta nyt en kotona illalla ole kyllä pahemmin herkutellu. Et on rajottunu näihin töistä saatuihin herkkuihin. Ja harvinaista siinä mielessä, että mulla on kyllä laatikossa Omar-fazun sininen levy ja salmiakkisuklaa konvehteja ja vielä lakuja. Mut ei ole illalla tehny mieli.

Oiskohan mun ruokavalion tasottamisyrityksestä ollu jotain apua? Eli yritän tosiaan päivittäin syödä aamupalan, lounaan, välipalan ja sitten vielä illalla jotain. En kyllä yleensä syö illalla mitään varsinaista lämmintä ruokaa, mutta jotain kuitenkin. Ennen tuppas jäämään tuo aamupala syömättä. Mutta huomasin kun aloin syödä puuroa aamulla, että iltapäivälläkin on parempi olo kun on aamulla syönyt. En mä yleensä heti ihan aamulla kotona saa syötyä. Vaan otan eväät mukaan ja syön töissä. Eli kun aamulla keittää puuroa, laittaa sen termosmukiin ja tuo töihin niin on muuten hyvin hautunutta puuroa sillon luvassa. Et kannattaa hankkia termosmuki!! Mä keitän puuron aina niin, että ensin keitän vähän vettä. Kun vesi kiehuu lorautan joukkoon maitoa ja vähän suolaa ja annan kiehahtaa. Kun kiehuu, kattila pois levyltä, levy ihan pienelle ja sitten kaura- tai ruishiutaleet kattilaan ja kattila takaisin levylle. Eli levy ehtii vähän jäähtyä siinä kun laittaa hiutaleet ja sitten sen voi jättää rauhassa muutamaksi minuutiksi kiehumaan. Sitten vaan kuuma puuro termariin ja termari laukkuun ja töihin. Itse en voi sietää pelkkään veteen tehtyä puuroa. Siitä tulee jotenkin niin "limaista". Mutta kun laittaa maitoa joukkoon niin koostumus ja maku paranee, vaikka rasvatonta maitoa onkin.

Lounaalla käytiin syömässä thaimaalaista. Ihan ok. En vaan oikein enää nykyään välitä näistä lounasthaikku-paikoista. Niissä ruoka on jotenkin liian mössöä. Kunnon aito thai-ruoka on kyl hyvää, mut jotenkin tossa lounaspaikassa ainakin noi kastikkeet on liian täynnä kaikkee.

Iltapäivällä söin kolmasosapurkillisen raejuustoa ja pari satsumaa. Ja sit ennen salille menoa banaanin. Illalla sit mietin ja pohdin et mitähän ihmettä sitä söis. Kun ei oikein mitään jääkaapissa. Ja kun kattelin Frendejä niin siinä Joey totes et hän ei enää ikinä syö cheese and macaronia. Eli mä päätin sit tehdä sitä. Ei mitään liian kevyttä ja terveellistä mut kun kaapissa ei oikein ollu mitään. Niin ja join päälle pari lasillista punkkua. Hyi Hyi mua.. Vaikka lasillinen kaks on kai oikeesti jopa terveellistä? :)