Eilen en sentään sit illalla enää mitään kauheen epätervettä syöny. Töissä ennen salille lähtöä ruisleipää ja illalla sit tein pari lämmintä voikkaria. Eli ketsuppia, tonnikalaa ja juustoa ruisleivälle ja uuniin. Kun vaan jotain oli syötävä. Tänään sit taas puuro, kahvi ja yks näkkäri ilman päällisiä. Mut lounas oli aika... Söin pippuripossupihvin jollai pippurisoosilla ja paistettuja perunoita. Mut perunoita en kyl syöny kun ehkä yhden kokonaisen perunan verran. Ja niitä oli kuitenkin lautanen puolillaan. Ihan karmee määrä sitä pihvin kokoa ajatellen.

Nyt ois sit keittiössä jotain pullaa tarjolla ja aion sen syödä. Niin, ettäs tiedätte :) Illalle taitaa olla sama satsi edessä kuin tänään. Kauppaan kun en mene kun huomenna lähden sitten kotokotoon. Turha sitä on ostaa jääkaappiin mitään pahenemaan. Ai niin, söinhän mä eilen 250 g miniluumutomaattejakin. Olin unohtanu ihan et olin niitä ostanu. Mut onneks oli vielä hyviä.

Ja eilen olin tosiaan Flow-tunnilla. Jotenkin en päässy oikein siihen hommaan taas mukaan. Tuntu tosi takkuselta. Mutta selvisin. Ja oli ihana päästä saunaan. Mut tää ihmeellinen väsähtäminen ei nyt meinaa helpottaa millään. Toivottavasti viikonloppuna tulee ulkoiltua niin jos se auttas. Ehkä tää on vaan jotain happivajetta... Tai yksinkertasesti aina ei vaan jaksa...