Eli tänne nyt hitusen päivitystä. Viimeks tainnu viime viikon tiistaista kirjotella.

Eli viime viikko meni tosiaan kasvissosekeitto-kuurilla ja perjantaina sitten päätin siirtyä "normaaliin" ruokavalioon. Tai no vähän enemmän kun normaaliin. Eli aamulla nappasin normisti puuron ja sitten päivällä vielä säilytin kevyen keittolinjan. Eli lounaaksi söin thaimaalaista kanakeittoa ja leipää. Se leipä oli kyllä virhe siinä mielessä, ettei vatsa oikein tykännyt. Eli kirpukouristuksia oli sitten luvassa iltapäivällä. Mutta kyllä vaan maistu leipä hyvälle. Perjantai illalle sovittiin tyttöjen kanssa, että lähdetään ulos syömään. Eli se oli niinkun tuon keittoviikon palkkio sitten. Italialaista oli luvassa. Söin siis aivan ihanan pizzan ja kolmasosapullollisen hyvää punkkua. Ja tietenkään jälkkäristäkään en kieltäytynyt vaan vetäsin tiramisún nassuun. Ja vielä caffecorretton. Mutta hyvää oli. Ja yllättävää kyllä ei aiheuttanu edes mitään suurempia kiputiloja vatsassa.

Viikonloppu meni sitten leipä-tee aamiaisella, ja lauantaina söin jauheliha-pakastewokvihannes-tomaattimurskasoosin kanssa pastaa. Ei ollut kokojyvää, joten tavallinen sai kelvata. Illalla sitten vielä jotain leiväntynkää ja joinpa vielä saunajuomana Viruvalge coolerin.  Sunnuntaina samaa sapuskaa, mutta riisi-ohra sekotuksen kanssa. Ja vatsa on nyt voinut ihan hyvin.

Eilen söin aamulla pari leivänpalasta sulatejuustolla ja kurkulla, päivällä samaa sapuskaa kuin viikonloppuna. Ennen kielikurssille menoa söin viilin, lasillisen karpalokiisseliä ja muutaman kirsikkatomaatin. Sitten salilla käymisen jälkeen söin heti banaanin ja kotona tulista pikanuudelisoppaa ja pari sekaleivän palasta. Vähän lenssunen olo olis. Ja tuo nuudelisoppa mukavasti laitto veren kiertämään. Yön nukuin parin peiton alla villasukat jalassa ja nyt aamulla oli vähän parempi olo. C-vitamiiniporetableteilla mennään eteenpäin. En vaan suostu sairastumaan kunnolla. Tai no, huomenna aamulla on pakko tulla töihin, mutta jos huonolta näyttää niin sitten aamuhommien jälkeen lähden kotiin sairastamaan. Mutta sen näkee sitten.

Tänään tosiaan oon syönyt pari palaa leipää sulatejuustolla ja kupillisen kahvia. Niin ja c-vitamiinia. Lounaaksi vielä viikonlopun ruoan jämät ja tomaattia. Saa nähdä mitä illalle sitten keksii. Välipalana kiisseliä ja satsumia. Niin ja banaani. Siinäpä tämän päivän ruokavalio

Ai niin, ja ette usko... Laihtuminen tuntuu jatkuvan. Kävin eilen illalla vaa'alla salilla ja näytti taas kilon vähemmän kuin aiemmin... :) Hitaasti mutta kuitenkin :)