Noniin.. kai ne on viikonlopun synnit tunnustettava...

Eli perjantaina sitten tuli syötyä just niin kun lääkäri on kieltäny :) Eli kunnon pihvi, punastalihaa. Oli kyllä niin ihanan muree et ei voinu muuta kun tehdä hyvää. Ja jätin suurimman osan perunoista syömättä ja papuja sitten mutustin ohessa. Mutta se jälkkäri.. syntisen hyvää suklaakakkua vaniljajäätelön kanssa.. Nami :)

Muuta en sitten illalla enää syönykään. Niin, unohtamatta sitä, että join tuopillisen kuivaa siideriä ja 24 cl punaviiniä... Hyviä kaloreita alkoholista :) Eli niin, punanen liha ois periaatteessa kiellettyä ja alkoholi sitäkni enemmän. Vaikka lasillinen punaviiniä kyl ei yleensä tee huonoo. Mitä nyt toi perjatain annos oli hitusen enemmän ku vaan normi lasillinen punkkua...

Noh, lauantain sit tein lohipastakastikkeen ja sen kans oli ihan tavallista pastaa. Ei ollu kokojyvää kaapissa. Muuten en tainnu päivän aikana ehtiä syödä kun jokusen voileivän ja teetä. Ja saunajuomana hörppäsin pienen pullollisen viruvalgecooleria. Eli taas turhaa sokeria oikein urakalla.

Sunnuntain aamupala oli pari palaa ruisleipää, jugurtti ja teetä. Päivällä söin uunilohta ja -juureksia. Ja sitten illalla pari leivänpalasta ja teetä. Että siinä ne tunnustukset.. Niin no.. tää päivä sitten vielä.. huh...

Eli söin aamulla puuron. Hyvä hyvä!! Mut siihen se sit jäikin se hyvä.. Töissä oli kiire ja sit hain mäkkäriaterian lounaaks. Sentää laitticokis, mutta ne ranskikset.. plääh... noh, töiden jälkeen sit piti lähtee juoksemaan Itikselle ettiin kummitytölle joululahjaa. Joo näin aikasin kun meen viikonlopuks kotoon ja saan kyydin. Eli voin roudata tavaraa sitten sinne eikä tartte joulun alla junassa raahata. Eli toisin sanoen mun syömiset oli aika vähillä. Kotiin tullessa sitten tuossa noin tunti sitten söin loput uunilohesta, kaks ruisleipäpalasta ja kupin teetä. Eli kai ihan ok määrä kaloreita vaikka tuon hampurilaisaterian söinkin?

Ja liikkunuhan en tietty ole. Lauantaina en ehtiny ja eilen olin jotenkin ihan naatti kun olin lauantain touhunnu. Ja tänään hollannin tunnin pois jääminen sotki ihan kokonaan mun suunnitelmat. Vaikka toisaalta kävelinhän mä ympäri Itistä. Ainakin siis hyötykävelyä :)