Ja taas on maanantai... Viikonloppu meni jotenkin taas niin nopsaan ettei oikein ehtiny tajutakaan. Vaikka viime viikkokin mennä hurahti ohi vauhdilla. Johtuu ehkä siitä, että maanantain kun oli pois niin tuntuu et viikko oli ihan iisi.. Se perinteinen I hate mondays kun pitää paikkansa. Normisti kun on maanantain pois niin sit tiistai on "uusi maanantai". Mut viime viikolla siitäkin säästyttiin.

No mutta.. Siis, mitäs mä söin viikonloppuna... Perjantaina illalla söin loput riisi-hirvenlihakastikkeet ja varmaan jotain leipäö. Ja luultavasti muutaman karamellinkin. Ai niin, ja salilla heti tuntien jälkeen söin banaanin.

Lauantaina aamu alko parilla palasella leipää ja kupillisella teetä. Seuraavan kerran sit ehdin syödä joskus iltapäivällä kolmen neljän aikaan kun siivosin ja pyykkäsin koko aamupäivän. Eli söin purkillisen hernekeittoa  ja pari leivänpalasta sekä lasillisen maitoa. Illalla sit väkersin nälkääni teeleipää. Siihen tuli desi ruisjauhoja, kaks desiä sämpyläjauhoja ja noin desi vehnäjauhoja. Sit pari teelusikallista leivinjauhetta, vajaa teelusikka suolaa ja 2 desiä maitoa. Ne sekasin, uunipellille littana leipänen ja paisto 225 asteessa noin vartin. Eli kun en jaksanu kaupassa käydä niin tuota sitten mutustin iltapalaksi teekupillisen kanssa. Jokunen ranskanpastillikin meni illalla. Ehkä 20 kpl tai jotain sitä luokkaa. Mut muuten en sit muuta syönytkään.

Sunnuntain alotin kahdella leipäpalasella ja teekupilla. Urheilun jälkeen söin viilin, banaanin ja leipää. Illemmalla sitten tekemääni kasvissosekeittoa. Vielä ennen nukkumaan menoa join kupillisen rasvattomaan maitoon tehtyä kaakaota ja pari hapankorppua. Ja söin ne viimeset parikymmentä ranskanlaista pastillia.

Eli joo, herkuttelinkin jonkun verran, mutta ihan kohtalaisen terveelliseltä toi viikonloppu näytti. Kun kuitenkin joka päivä tehnyt jotain enkä vaan löhöillyt sohvalla.

Tänä aamuna sitten taas tavalliseen tapaan väkersin puuron jonka söin töissä. Lounaaksi on kasvissosekeittoa, raejuustoa ja jugurtti. Eli tästä alkaa tää kevennysviikko. Välipalaks ostin salaattiaineet ja tonnikalaa. Ja illalle on sitten broileria. Pitää vielä kotiin ostaa jotain salaattia jotta saan sitä lisukkeeks broiskun kanssa. Niin ja karkkia ei kotona enää ole. Ranskanpastillit loppu ja heivasin yhden pussillisen karkkia roskikseen. Ne oli kyllä pahojakin et siinä mielessä ihan sama :) Mutta siis kotona ei tartte mässyttää mitään. Tai jos makeen himo tulee niin mulla on kuivattuja pomeloja vielä melkein litra odottamassa :)