Viikonloppu meni sit oikeen extra-väsyneesti. Tai ois menny väsyneemminkin jos en ois pakottanu itseäni eilen liikkumaan.

No mutta enivei. Perjantaina töiden jälkeen menin ahkerana eka Combat-tunnille ja sit vielä jäin venyttelyyn. Sit kaupan kautta kotiin. Kun päätin tehdä riisi-ohra-tofu- paistosta. Eli riisiohra-seosta keitettynä, maustekurkku, tomaattia, tofua, sipulia ja paprikaa paloteltuna ja mausteeksi soijaa. Ja tuohon looraan ois pitäny lisätä maustamatonta jugurttia, mutta senpä unohdin. Eli nesteeksi laitoin sitten vettä ja maitoa. Eli kun en riisi-ohraa keittänyt ihan kypsäksi niin neste imeyty aika hyvin. Ja makukin oli ok, jugurtin unohtamisesta huolimatta. Niin ja looran päälle ripottelin juustoraastetta ennen uuniin laittoa. 200 astetta ja noin puoli tuntia. Sitten oli sapuska valmista. Nälkä oli siinä vaiheessa jo hirmunen ja söinkin "alkupalana" sellasen Valion Viilis-viilin :)

Lauantaina tosiaan heräsin ajoissa kasiksi pyykkituvalle. Ja sitten kun kymmenen aikaan hain pyykit pois kuivurista niin köllähdin sängylle tarkotuksena nukkua pienet päikkärit. Ja heräsin seuraavan kerran kolmen aikaan. Oisin vielä siinäkin vaiheessa voinu jatkaa hyvinkin unia, mutta ajattelin et kaipa sitä kerran päivässä pitää jotain syödäkin. Eli perjantaista risottoa nassuun ja illallla vielä jotain leipää ja kaakota. Niin ja ihan tavallista viiliä söin purkillisen. Ja aamulla söin pari palaa ruisleipää ja kupillisen teetä. Mutta lauantai tosiaan meni täysin hyväntekeväisyyteen. En tajua kuinka ihminen voi olla niin väsynyt. Ehkä toi viime viikon työpaikan stressi sit kostautu. Tai sit mä elän nyt jotain kolmenkympin kriisiä joka pistää mut niin väsyneeks etten jaksa kättä nostaa.

No sunnuntaina sit heräsin joskus yhdentoista aikaan. Ja kymmentä yli 12 oli kuntosalilla valmiina Pump-tunnille. Ja sen jälkeen jäin taas venyttelytunnille. Ja sitten kauppaan, hedelmiä kassiin ja kotiin syömään. Vaihteeks taas sillon nälkä oli jo melkoinen. Ja pakko myöntää et sorruin herkuttelemaankin. Nimittäin ostin sellasen aivan ihanan suklaamoussen jossa kaloreita oli varmaan lähemmäs 300 ja sit vielä huitasin nassuun Lidl-snickersin. Eli suklaapatukka joka aika paljon muistutti normi snickersiä, mutta jotain saksalaista ja paljon halvempaa. Mutta enpä tosiaan ole suklaata juuri viime aikoina syönyt. Ja hyvältä maistu, mutta toi yks patukka kyllä riitti. Ja kun mousse ja suklaapatukka molemmat sisältää laktoosia niin sittenpä oli illan vatta ihan sekasin. Niin ja ostin mä ruusukaalia myös. Niitä sit höyrykeitin ja mutustelin illalla. Oli muuten ensimmäinen kerta elämäni aikana kun niitä söin ja täytyy myöntää, et ihan hyviä oli. Ja aika terveellinen iltapala? :)

Tänään sit alotin päivän puurolla ja kahvikupillisella. Lounaaksi edelleen tuota samaa risottoa ja kupillinen kahvia sekä yks piparkakku. Välipalaks ois viili ja nuudeleita. Kun on vielä pitkä ilta edessä. Ensin kielikurssille ja sit ois tarkotus mennä vielä salille Combatiin. Nyt kun kerran oon hereillä :) Banaania pitäs ehkä käydä ostamassa notta jaksaa riehua :)