Eilinen oli aika vauhdikas päivä. Töissä ihan perusjuttua mutta sitten viipotinkin tuhatta ja sataa salille Flow-tunnille. Oli taas ihan ok. Ja teki hyvää kun tuo oikea olkapää on vihoitellut. Flowta piti sama vetäjä kuin maanantain Combattia ja kävinpä sitten kysäisemässä, että oonko mahdollisesti maanantain tunnilla punnertanu väärin vai mistä on kiinni kun näin vihloo olkapäätä. Vetäjä oli sitä mieltä, että oon vähän turhan vauhdikkaasti viuhtonu ilmaa ja siinä on sitten tullut pieni revähdys olkapäähän. Ja paljon mahdollistahan se on. Vaikka toisaalta mähän olen kuitenkin aikanaan kuntonyrkkeilyssä käyny, eli tekniikka on kyllä ihan tuttua. Mut ehkä se on sit siinä, ettei tossa Combatissa ole vastustajaa eikä säkkiä jota mätkiä niin helpommin sitten saattaa "lipsahtaa" liian revittelyks.

Mutta sitten kun tunti loppu ja meinasin saunaan mennä niin vilkasin puhelinta ja huomasin, että kaveri oli viestittänyt ja kysynyt saunomaan. No minähän sitten rimpautin kaverille ja meninkin saunomaan hänen luokseen. Ihan hyvä suoritus sinänsä, että julkisilla menin ja kodin kautta ja ehdin vielä syödäkin tiistain kanasoosin lopun ja kuitenkin noin 45 minuutissa olin perillä.

Tällä kertaa nyt sitten vielä tähän samaan nuo eilisen eväät.
Eli aamu alkoi tavallisesti lautasellisella puuroa, puolikkaalla kupillisella kahvia ja puolikkaalla lasillisella porkkana-ananas mehua. Lounaaksi kävin sitten syömässä paistettua maksaa haudutetulla sipulilla ja vähän perunamuusia. Siihen lisäksi kukkurainen kasa sekasalaattia, lasi kotikaljaa ja lasi piimää. Ennen salille menoa söin moniviljasämpylän jossa välissä kinkkua, tomaattia, kurkkua ja salaattia. Sitten tosiaan pikapikaa söin sen riisin ja kana-cashew-pähkinä jutskan ja vielä illalla kaverilla pari fazun paahtosämpylää juuston, kinkun, tomaatin kurkun ja salaatin kera sekä kupin teetä. Niin ja yhden saunaoluen hörppäsin myös. Kotona sitten vielä viinirypäleitä mutustin Italian läksyjä tehdessä.

Ai niin, ja ennen salille menoa kävin puntarilla.. 2 kiloa tippunut :) Eli edellisen kerran punninnut itseni syyskuun alussa. Sillon mittari näyttä 78 kg ja nyt siis 76 :)