Huh... tänään vedetään sitten vimosen kerran kasvissosekeittoa. Ja raejuustoa ja ananasta ja porkkanaa. No porkkanaa ei kyllä suositella kai ennen kolonoskopiaa kun se jää nimenomaan jumittamaan tuonne paksusuoleen. Mutta pakkohan sitä on jotain syödä.

Eilen illalla sitten tosiaan söin lautasellisen salaattia ja broiskun fileen. Mä kyllä inhoon noita valmismarinadeja joita tungetaan nykypäivänä kaikkiin lihoihin. Mutta onneks niitä saa miedonnettua kun pyyhkii sen sörsselin pois ennen paistamista. Eli makua jää jonkun verran, mutta se yököttävä lima lihan päältä lähtee pois. Sitten vielä ennen nukkumaan menoa söin pari hapankorppua. Oli vaan jotenkin hiuko niin päätin syödä. Ai niin ja söin kyllä taas sellasen pienen suklaa-jugun. Oli sit viimenen niin ehkä se sallitaan.

Tänään ajattelin illan pärjätä ihan vaan puurolla. Eli syödä tosi kevyesti kun huomenna en sitten saa syödä muuta kun aamupalan. Tossa just soittelin Mehiläiseen ja kyselin et mikäs ihme sen liuotuslitkun nimi oli. Kun kai se on käytävä ostamassa valmiiksi. Eli huomenna klo 16.00 alkaa sen kamalan tökötin hörppiminen.. Inhottaa jo etukäteen mutta toisaalta kiinnostaa ajatus siitä, että sit on elimistö ihan puhdas. Et kaikki ruoan ja ulosteenjämät on putsautunu pois suolistosta. Mahtaa olla jännä tunne...?

Niin, tän aamun alotin puuro-katastrofilla. Nimittäni mun puurotermari oli päättäny falskata ensimmäisen kerran historiassa. Treenikassin sivu oli sit ihan puurossa. Melki puolet oli levinny. Onneks kuitenkin niin päin, että sotkussa oli ainoostaan laukun syrjä ja kosmetiikkapussukka. Eli treenivaatteet selvis ilman puuroa. Pitänee jatkossa taas palata tohon pussiin ujuttamiseen jottei sit tapahdu enää tollasia. Seuraavalla kerralla tuskin pääsen ihan noin helpolla...