Eilen vietin täysin lepopäivää illan. Olo oli jotenkin flunssanen ja väsynyt joten kotiin päästyä tein pikanuudelikeiton ja söin sen telkun ääressä vilttiin kääriytyneenä. Niin ja c-vitamiini-kuuria jatkoin. Lisäksi illalla söin muutaman leivänpalasen, lasin maitoa ja kuumaa kaakaota. Vielä ennen nukkumaan menoa hörppäsin muumimukillisen lämmintä maitoa. Tiedän, kuullostaa öklöltä, mutta se tosiaan tuntuu auttavan nukahtamista. Tai ainakin itse olen huomannut, että jos pyörin sängyssä enkä saa unta niin mukillinen lämmintä maitoa auttaa.

Kaveri laitto illalla viestiä, että josko olisin mennyt sinne saunomaan. Ihan hyvä idis ois ollu muuten, mutta olin tosiaan niin väsy, etten jaksanut ajatellakaan mihinkään liikkumista. Ysin aikaan sitten hammaspesulle ja kympin aikaan köllähdin nukkumaan. Eli lueskelin muutaman sivun kirjaa vielä ennen nukahtamista.

Nyt on joka tapauksessa paljon parempi olo. Vähän vielä sellanen nuutunut, mutta ei ollenkaan niin ihistävä kuin oli eilen ja toissapäivänäkin. Mä luulen, että toi mun Flixonase-nenäsumu jota joudun käyttään päivittäin estää osaltaa kunnon flunssan puhkeamisen. Siis joudun käyttämään sitä melki päivittäin kroonisen nenän limakalvojen tulehduksen takia. Tai no, se on määrätty päivittäin käytettäväksi, mutta mä taidan käyttää sitä enemmänkin sen mukaan mimmonen olo on. ei jotenkin tunnu hyvältä idealta joka päivä suihkia sitä nenään ihan vaan kun on määrätty. Ennemmin opettelen tuntemaan ne tukkoisuuden tuntemukset ja sen mukaan sitten käytän.

Mutta siis, tänään suihkasen itteni salille. Jotain pakko saada tehtyä. Jännä miten noi fiilikset muuttuu. Kun vielä puol vuotta sitten oli tuskan ja vaivan takana saada ittensä raahattua salille. Ja nykyään on enemmän niin päin, että tulee paha olo jos ei käy. Mulla se paha olo näkyy ihan konkreettisesti siinä, et yläselkä menee jumiin jollei pariin viikkoon tee mitään. Ja varmaan tää, että nyt on oikeesti saanu jotain tuloksiakin tosta rehkimisestä vielä enemmän innostaa käymään. Eli tarkastin, että mun virallisesti mitattu lähtöpaino oli syyskuun 12 päivä 77 kiloa. Tai vaaka näytti jotain 77,8 kiloa josta sit vähensin kengistä ton 800g. Ja nyt maanantaina vaaka näytti 74,6. Sillonkin oli kengät jalassa, eli vähensin siitä sit 600g pois kengistä. Pitäs ehkä joskus punnita kengät et tietäs niiden oikeen painon. Kun kuitenkin harvemmin tulee vaa'alla käytyä ilman kenkiä kun en omaa vaakaa omista. Siinäpä muuten hyvä joululahjatoive... Kun äiskä kyseli mitä haluaisin. Jep, eli vaaka ja nahkahansikkaat, niitäkään en omista :) Mutta joo, mulla on tavotteena vuoden loppuun mennessä kadottaa painosta vielä pari kiloa pois. Ja sit kevään aikana yritän päästä tohon ihannepainono, eli noin 65-67 kiloon. 65 ois ehkä se ihan paras, mutta 67 riittää. Sillon se on sen kymmenen kiloo pois... Eli kasvissose-kevennys viikot jatkuu vielä :)