Nyt on tosiaan taas alotettu tuon melkein kahden viikon laiskan elämän jälkeen urheilukin. Eli perjantaina tulin töihin ihan tarkotuksella jo kasiin jotta pääsin lähtemään ennen puolta viittä. Sitten hirveetä vauhtia salille Combat tunnille. Eli tunti riehumista siinä ja sitten vielä päälle venyttelytunti. Ja olo oli mitä mainioin.

Lauantaina en mitään varsinaista urheilua tehnyt, mutta siivosin kämppää useemman tunnin ja juoksin siinä ohessa vielä pesutuvalla. Eli periaatteessa aamu kymmenestä iltapäivään 3 asti riehuin kotona. Voi senkin kai jonkinlaiseksi hyötyliikunnaksi laskea.

Sunnuntaina taistelin itseni ylös sängystä tunti herätyskellon herättämisen jälkeen. Eli ysiltä laitoin kellon soittamaan ja kymmeneltä sitten könysin ylös. Ois jotenkin laiskottanut, mutta kun olin päättänyt pitkästä aikaan saada luuni BodyPump-tunnille niin sinne sitten suuntasin puoli yhdeksi. Ja jösses kun jalat huus hoosiannaa jo ensimmäisten kyykkäysten aikaan. Eikä kuitenkaan painoa ollut kun kymmenen kiloa. Eli ehkä se jossain näkyy etten pumpissa ole koko syksynä käynyt. Vaikka kyllähän muillakin tunneilla jonkin verran kyykätään niin tuntuu että silti vasta tuolla huomaa oikeesti, että noissa reisi- ja pakaralihaksissa ois kehittämisen varaa :) Pumpin jälkeen jäin sitten vielä tunniks venyttelutunnille. Ja se teki taas gutaa. Mitä nyt tuntu, että pumpin jälkeen reidet oli vielä aika hellänä. Mut kai siitä jotain apua oli. Vaikka eihän suoraan raskaan liikunnan jälkeen sais tehdä noin pitkiä venytyksiä. Pitäs pitää taukoa ja vasta illalla venytellä kunnolla.

Noh, minäpä en enää illalla pahemmin venytelly vaikka jo sillon huomas, että jumitusta on luvassa. No tänä aamuna vielä sängystä pääsin kohtuullisen hyvin ylös mutta sitten alko jöpitys. Tai siinä vaiheessa kun piti töihin lähteä. Ette usko kuin voi rappujen alas ja ylös nouseminen tuntua :) Olo on vähän sitä luokkaa kuin ois puusta veistetyt jalat. Mut ei se mitään.. sillä se lähtee millä on tullutkin. Eli tänä iltana suuntana BodyCombat. Kai siinä potkiessa taas reidetkin vähän vertyy... :)